Original Penguin Mans Alex Slip -on Loafer, Tan Linen, 8.5 D USA,

LYMYY MEN's skor Men Leather Boots Heighten Zipper Casual Chelsea Boots Treking och Hiking Footwear Business Cowboy Boots Overmed Storlek, svart,42EU,-”Fan, jag vill så gärna att denna texten skall bli förstådd”

Jag började skriva precis som alltid men denna gången visste jag vad texten skulle handla om. Jag hade en plan men det bara sket sig.Nike Mans Air Force 1'07 PRM JDI -utbildare,.Sioux herrar Edlar Mocasins,Stövel för Ash Woherrar Wolf Motorcycle,. Bakom förskönade artiklar, tv, media och bilder.

Adidas Unisex Vuxna Överdrivare 65533; [livräddare] 65533; NMD ru r1 Skor, Försl. 65533;65533; t kvinnor Wash N Wear Low Top Slip On Running, svart Dark grå, Storlek 7.0 US 5 Storbritannien, NIKE MEN's Alpha Menace Mid Football Cleat vit University röd Total Crimson Storlek 6.5 M USA,

Dagens sanning med risk för att låta gnällig, så skall jag ändå låta några delar av texten vara kvar.

Ja, den 23:e Januari 2014 föll jag från klätterväggen, krossade båda fötterna och bröt ryggen. Nyligen kom jag hem från Afrika efter att jag på dagen, ett år efter olyckan lyckats med mitt mål, att bestiga Mt Kilimanjaro. Det har varit artiklar, intervjuer, TV och rubrikerna är många. Ingen är stoltare och gladare än jag och jag är tacksam för att det uppmärksammats och delats.

Mil -Tec BW Mans Mountain Boots med Dintex Lining svart, Annat, UK 10,. På Ash Woherrar AS -Namaste skor, har jag sedan olyckan delat med mig av min upplevelse, uppfattning och erfarenhet i livet.München Men039,s skor, Colour grön, Brand, Model Men039;s skor Goal grön,.

Jag har öppet pratat om mina smärtor, behov och situation. Idag, ett år efter olyckan lyckades jag bevisa för mig själv, vad som faktiskt är möjligt.Modello Trraga Handgjort Italienska läder Mens Färg Bspringaaa Munskor Kläder Oxfords Cowhid Patent Leather Buckle,Sachsen från Skottland Män's Loafer Flats blå blå,.Svart Nappa Dr. Martens Unisex Vuxna 8053 Derbys,.

…men det är så mycket som inte snappas upp.

Ni som läser nu måste missförstå mig rätt.Bella Vita Woherrar Woherrar Woherrar kvinnor Woherrar kvinnor Pump, svart Patent, 12 E USA,.Waldl ufer Hark 12 307003 149 001 Mens Lace -Up skor,DC skor herrar Villian Slip on skor vit svart Basic 12,. Så när telefonen ringer så berättar jag om Nike Dri -Fit Miler Singlet Running Vest,

edh

PLDM av Palladium Men Hand Drough 65533;65533;s Falcon SLK Hi -Top Trainers,Nike Woherrar Free RN Flysticka 2017 svart Anthracite Anthracite Running skor 10 Kvinnor i USA,

KHY Rough Heels Cool Slippers Springa Square Head Baotou Middle Heels Cold Hauling Woherrar skor.,.Tod s XXM0TV0Y090RE0U820 Män's blå mocka Slip on skor,Vionic Woherrar Minna Ballet Flats Navy 7 N,.AIR Foamposite PRO'Island grön'- 624041 -303,.

Nike herrar Vapor Speed Low TD Football Cleat, ”Att hade jag brutit båda fötterna på berget, så hade ni fortfarande sett mig på toppen, men hade magen strulat så hade det skitit sig (bokstavligt talat).”

RB8695 Reebok s män's stealth Unim Boots - Desert Tan - 14.0 - M,.Onex Woherrar, Hailey Mid Heel Sandals,. Inte att man rent fysiskt inte kan ta sig fram.

Alla har inte samma tur som jag att bara skada sig fysiskt.Adidas Originals Woherrar Superstar skor Running Scarlet vit, 10.5 M USA,.Diadora Heritage Mans 201156986062 blå Leather skor,Vit -vinröd -svart adidas Crazy Explosive Low skor herrar Basket,.

Ny balans M991, GL grå, 10,5,

-”Alright, nu är situationen såhär, nu gör vi det bästa av det”. 

blåndstone Unisex Leather Lined Drag -on Boot Steel grå 8.5 M Storbritannien,

-”Vem fan är den här bittra killen?”

Det var inte alls min mening att hugga på media och deras tolkning. Det var nog bara lite frustrerande att allt inte når framMephisto herrar Lace -Up Flats svart svart,.LOVDRAM Mans läderskor Big Storlek New Man Sequin Grid Leather skor Mode Men Wedge skor Slip On Comfort Man Driver Trend skor,.

Multifärg (vit svart vit) Nike herrar Air Max 90 Ultra 2.0 Väsentliga tågförare,. Att ta det första steget så är halva racet vunnet. Att försöka och inte ge upp sina drömmar och våga ta risken att inte lyckas.Hysch Valpar GT Män,Seychellerna Kvinnors Bitar'N Pieces Flat Sandal,.

Att tänka positivt och se lösningar istället för att grubbla på varför. Jag vill prata om det man inte pratar om. Problemen och hindren bakom en synlig skada och hur mycket det gör att faktiskt prata om det.AEYMF Mans England skor Peas Wild Casual Driver Lata Skor,.

Hade jag sett överskriften: Running skor, ny koreansk version av Woherrar skor, Student Casual skor Wild Fashion Sport skor, kvinnor Casual Mesh Athletic skor, för Gym Sport (Färg Ett, Storlek 35) (Färg B, Storlek 38),skor Mans Boots Martin Mode Point Metal Toe Leather Short Personised Western Cowboy Rock Singer Dress for Formal, Wedding, Casual, Office, Party, Storlek 37 to 46,Rockport herrar DP2 Fast MarathonLTD,.

Inte på, undra vad han går i genom mentalt, hur det är att gå i blöja eller varför just han lyckades. Utan snarare just ”wow” och scrollat vidare.

Jag ska fortsätta som jag gör och förhoppningsvis når hela budskapet fram till slut. Jag har än en gång fått skriva av mig, delat det och någonstans försökt inspirera.Columbia Woherrar Dakota Drifter vattentät hiking skor,.Oboz Sawtooth Low B - Tory Walking skor SS19, svart Altra herrar Lone Peak 4 Mid Mesh Trail Running skor,

Nu på Måndag skall jag vara med i TV4 och sitta i soffan. Snacka om vägen tillbaka och Gll &xuezi Woherrar Heels Springa Summer Fall Winter Gladiator Comfort Novelty Leathertte Wedding Party Evening Dress Casual Party,, så tar vi det där ifrån.. men ha i bakhuvudet att det ligger så mycket mer bakom en prestation än vad som syns.

edh3

Adidas Mens CP8922 -10.5 AdiZero Prime Ltd,Rockport herrar Aiden Panel Venetian Drive Style Loafer,Altra AFW1953G Kvinnors Superior 4 Trail Running skor,

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.